Laborant (MLO)

Ben je een topper in chemische analyses, ben je geïnteresseerd in natuur en milieu en ben je een echte teamspeler? Lees dan vooral verder!

Wij zoeken een laboratoriummedewerker (MLO) voor het uitvoeren van chemische analyses.

Wie zijn wij?

Onderzoekcentrum B-WARE is een spin-off bedrijf van de Radboud Universiteit Nijmegen (Afdeling Aquatische ecologie en Milieubiologie). Wij doen onderzoek naar biogeochemische en ecologische processen die bepalend zijn voor waterkwaliteit, water- en natuurbeheer en het functioneren van ecosystemen. Wij beschikken over een goed uitgerust veldteam, een laboratorium met geavanceerde analyse-apparatuur en diverse onderzoeksfaciliteiten (klimaatkamers, kasruimte).

B-WARE speelt in op de maatschappelijke behoefte aan nieuwe en toepasbare kennis op het gebied van bodem- en waterkwaliteit in relatie tot natuurontwikkeling en - beheer. We adviseren onder andere provincies, gemeentes, natuurbeschermingsorganisaties, waterschappen en adviesbureaus. Wij hebben momenteel circa 35 medewerkers (veldmedewerkers, laboranten, projectmedewerkers en projectleiders) in dienst, waarvan 7 werkzaam zijn in ons eigen laboratorium. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, gezellige werksfeer en er is ruimte voor eigen initiatieven.

Omschrijving van de functie

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een laborant voor het zelfstandig uitvoeren van analytische werkzaamheden op ons bodem- en waterchemisch laboratorium.

In de functie ga je de volgende taken uitvoeren:

  • Uitvoeren van diverse typen bodem- en wateranalyses;
  • Het uitwerken van de analysegegevens en terugkoppelen ervan naar de onderzoekers;
  • Bijhouden van lopende experimenten in klimaatkamer of kassencomplex;
  • Overige analytische- en labwerkzaamheden.

Als laborant moet je flexibel om kunnen gaan met planningswijzigingen en wisselende werkbelastingen.
 

Vacature details